Wellness massage

Wellness massage er en blid form for massage, hvor alle kroppens muskler arbejdes igennem. Der er fokus at det skal være en behagelig og afslappende oplevelse.

Læn dig tilbage og slap af imens din krop bliver plejet fra top til tå. Mærk hvordan din krop og dit sind falder til ro efterhånden som du får masseret olien ind i kroppen.

Du ligger med et lagen over dig, så det kun er det aktuelle område, der bliver masseret som er afklædt. På den måde  holder du dig varm og kan føle dig helt tryg under hele forløbet.

Jeg starter med lange blide strøg der fordeler olien og skaber varme i dit væv så jeg stille og roligt kan gå dybere ned i muskulaturen uden at du føler smerte.

Hvis du ikke ønsker massage på hænder og fødder skal du bare sige det inden vi går i gang. Det samme gælder med ansigtsmassage.

Efter massagen bør du tage dig god tid til rigtig at slappe af og komme ned i tempo, da det vil gøre din oplevelse endnu bedre. Forhåbentlig oplever du også en bedre søvn og et lavere stress niveau efter en wellness massage.

Husk også at drikke rigeligt med vand.

Så giv dig selv en wellness massage hvis du virkeligt har brug for at falde til ro og stresse af.